• +31 85 047 57 18
  • info@villavivapartner.nl

PROJECTINFORMATIE

Het mooie vakantiehuis is verdeeld over twee verdiepingen en binnen zijn 3 slaapkamers, 1 badkamer, een kleine keuken en woonkamer en een apart toilet. Het hart van het huis is de lichte woonruimte met zithoek, eethoek en de keuken.

Bij mooi weer is het terras een echte eyecatcher met uitzicht op de velden. Het terras is voorzien van ligstoelen. Appelscha is een gezellig dorp in het zuidoosten van Friesland en biedt veel mooie natuur en spannende bestemmingen.

ERVARING HUISEIGENAREN APPELSCHA: FAMILIE JONKMAN

Nadat wij in contact gekomen waren met Marijn van Novasol, voor de verhuur van onze drie aangekochte recreatie woningen in Appelscha kwamen wij via hem in contact met Villa Viva. We kozen voor online interieur advies.

Na een gezellig intake gesprek en het doorsturen van alle gegevens van de woningen ging Villa Viva voor ons aan de slag. Ze kwamen tijdig voor de verbouwing terug met passende moodboards voor de woningen. Daarbij was goed gelet op de elementen die behouden konden blijven, en op de doelgroep die we aan willen spreken met onze woning(en).

We bespraken de moodboards uitvoerig en gingen daarna zelf aan de slag. De aankoopbegeleiding voor alle producten werkte voor ons super. Het bespaarde ons veel tijd zodat wij vlot door konden met de werkzaamheden. Na een succesvol seizoen hebben wij opnieuw Villa Viva ingeschakeld voor de volgende woningen.

Zeker een aanrader! Het heeft ons vlotte/veel boekingen en tevreden gasten opgeleverd, en er werd ook goed meegedacht voor degelijke maar betaalbare oplossingen. 

Top Diana en team: ga zo door!!!