• +31 85 047 57 18
  • info@villavivapartner.nl

PROJECTINFORMATIE

Familiehuis Kortgene ligt in Kortgene en biedt een tuin, een terras, gratis WiFi en uitzicht op het Veerse Meer.

Het vakantiehuis heeft een dvd-speler, een keuken met een vaatwasser, een magnetron en een koelkast, een woonkamer met een zithoek en een eethoek, 5 slaapkamers en 2 badkamers met een douche en een bad. Er is ook een flatscreen-tv met satellietzenders aanwezig.

KLANTEN VERTELLEN: ROOS EN GIJS

Toen wij overwogen om ons vakantiehuis te gaan renoveren, werden we in contact gebracht met Diana.

Bij onze eerste kennismaking klikte het meteen. Haar enthousiasme over het populaire Zeeland, en de leuke ideeën voor ons huis, plus het rendement wat we zouden kunnen gaan behalen, gaf ons het laatste duwtje wat we nodig hadden om onze plannen te gaan verwezenlijken.

Diana fungeerde als opzichter van de bouw, bracht ons in contact met schilder timmerman etc. en stuurde deze werklui goed aan. Ze deed dat met een natuurlijk gemak, en vond overal een oplossing voor, ze wist waar ze het over had. Alles steeds in goed overleg met ons. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren, aangezien wij niet uit de buurt komen hadden we veel belmomentjes, deze waren erg plezierig, en Diana nam daar ook echt de tijd voor. Nooit het gevoel gehad dat haar iets teveel was of dat ze gehaast was.

Tijdens dit hele proces was zij altijd goed bereikbaar, ten aller tijden dienstbaar en nooit te beroerd om iets extra’s te doen. Mede dankzij Diana is onze renovatie een groot succes geworden, wij kijken hier heel prettig op terug.

We gaan haar missen!