• Nederland

  • +31 85 047 57 18

  • info@villavivapartner.nl

    Neem contact op.

Ina en Mart

Diana heeft ons enorm geholpen om met relatief kleine ingrepen en investeringen van een tamelijk saai huis een sfeervolle vakantiewoning te maken. Wij zagen niet hoe we het moesten veranderen, maar Diana kwam met erg leuke ideeën. Fantastisch! We zijn nu super trots op het eindresultaat, en de eerste gasten zijn vol lof. Bedankt!

Mieke Maljaars

Wij waren al een tijd aan het nadenken hoe we ons huis aan het water zouden kunnen restylen. Bij onze afspraak met Villa Viva klikte het meteen. 2 weken later presenteerden ze ons plan ‘Stijlvol met een vleugje chique’. Het is een hele klus, maar we zijn er erg blij mee. Dank je wel!

Familie Jonkman

Wij kwamen via Novasol in contact met Villa Viva voor interieuradvies voor 3 door ons aangekochte recreatiewoningen in Appelscha. Na een gezellige intake kwamen ze met een passend moodboard waarin gelet was op de doelgroep met aandacht voor budget en bestaande elementen. De aankoopbegeleiding bespaarde ons veel tijd. Een echte aanrader!

Roos en Gijs

Toen wij overwogen om ons vakantiehuis te gaan renoveren, werden we in contact gebracht met Diana. Het klikte het meteen. Haar enthousiasme over het populaire Zeeland en de leuke ideeën voor ons huis en het rendement wat we zouden kunnen gaan behalen, gaf ons het laatste duwtje om onze plannen te gaan verwezenlijken.

Gabriélle Baljon

Diana is een power vrouw 💪🏻! Ze transformeerde de inrichting van mijn huis met allerlei leuke spulletjes naar een gezellig, kloppend en rustig geheel. Zo werd mijn huis door Diana’s inzet zeer aantrekkelijk online gepresenteerd. Uiteindelijk een win-win situatie voor iedereen!

Tineke Labrujere

Ons zomerhuisje wordt beheerd door Diana van Villa Viva. Diana doet dit allemaal zeer nauwgezet, vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar voor ons. Mede door haar en haar collega’s kunnen wij onze huurders zonder problemen van ons huisje gebruik laten maken.